Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška: Priveden zbog vrijeđanja, pa povrijedio tri policajca i demolirao pritvorsku jedinicu

Policija u Gradišci uhapsila je muškarca iz tog grada čiji su inicijali M.P., koji je vrijeđao policajce i pružao otpor prilikom hapšenja kao i u prostorijama Policijske uprave, pri čemu su tri policajca povrijeđena, kao i osumnjičeni.

Policija je saopštila da su pripadnici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja u petak oko 23.10 sati u ulici Svetozara Markovića kontrolisali automobil marke “Volkswagen”, model “tiguan” i da je suvozač M.P. izašao iz vozila i vrijeđao policijske službenike, te se oglušio o naređenje policije da prestane.

“Tokom hapšenja navedeno lice je pružalo otpor i nanijelo jednom policajcu tjelesne povrede. M.P. je nastavio sa vrijeđanjem policijskih službenika i u prostorijama PU, kao i sa pružanjem aktivnog otpora, te je tom prilikom zadobio tjelesne povrede kao i još dvojica policijskih službenika, a zatim je upotrebom fizičke snage oštetio inventar u prostorijama za smještaj uhapšenih lica”, navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv M.P. bude podnesen izvještaj za počinjena krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Izvor: klix.ba
6,700FansLike