Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška: U Centrum Parku otvorena nova dm prodavnica (Foto)

Od danas Gradiška je bogatija za još jednu dm prodavnicu! U Centrum Parku, na adresi XVI krajiške brigade 2A, sa radom je počela nova dm prodavnica, čija su vrata za prve kupce otvorena u 10 sati ujutro.

U novom prodajnom objektu kupci mogu potražiti željene proizvode iz bogatog dm asortimana, koji uključuje proizvode za njegu i ljepotu, bebe i domaćinstvo te iz segmenta zdrave ishrane.

Udruženju roditelja djece s autizmom „Duga“ uručena donacija u vrijednosti od 3.000 KM

Širenje prodajne mreže u ovome gradu kompanija dm obilježila je i donacijom u vrijednosti od 3.000 KM Udruženju roditelja djece s autizmom „Duga“, koje je, sa ciljem unapređenja kvaliteta života djece sa autizmom i njihovih porodica, osnovano 2016. godine.

„Zahvaljujući saradnji sa lokalnom zajednicom, u prvom redu sa Centrom za socijalni rad iz Gradiške i Gradom Gradiška, od 2017. godine članovi Udruženja imaju mogućnost besplatnih tretmana za svoju djecu u prostorijama Centra. Od ove godine u Udruženju je 40 djece koja svakodnevno imaju individualne tretmane kod jednog od pet angažovanih terapeuta: dva logopeda, psihologa, defektologa i sportskog trenera. Također, u Udruženju se na mjesečnom nivou organizuju i drugi oblici aktivnosti, kao što su terapeutske radionice za djecu i savjetodavno-edukativne radionice za roditelje. Donacija kompanije dm nam mnogo znači, jer će nam omogućiti još bolji i kvalitetniji rad sa našim korisnicima”, izjavio je Saša Kasagić, predsjednik Udruženja roditelja djece sa autizmom „ Duga“ Gradiška.

U ime kompanije dm, donaciju je uručio Boban Janković, regionalni menadžer dm-a i tom prilikom izjavio:

„Svaki naš novi početak obilježavamo s lokalnom zajednicom trudeći se stvoriti nove veze i podržati one koji se značajno zalažu u zajednici. Nadamo se da ćemo današnjom donacijom Udruženju roditelja djece s autizmom „Duga“, pomoći da u narednom periodu lakše izvršavaju svakodnevne aktivnosti kojima pružaju podršku kako djeci, tako i njihovim  porodicama. Novom lokacijom želimo se dodatno približiti i našim kupcima nudeći im bogatu ponudu dm proizvoda, kako bi svaki kupac mogao pronaći nešto za sebe.“

Pogodnosti za kupce i nagradna igra

Povodom početka rada nove dm prodavnice u Gradišci, dm je pripremio i posebne pogodnosti za svoje kupce. Tako je sve one koji su obavili kupovinu u vrijednosti od 30 KM ili više, danas na kasi čekao mali znak pažnje, a sve kupce do 14.11. očekuje još niz iznenađenja!

Naime, naredna tri dana za svaku kupovinu dm će poklanjati ceker, a svim kupcima osigurati i popust od 15% na ukupni iznos kupovine. Za kupovinu u vrijednosti od 50 KM ili više, kupci će na poklon dobijati dm kišobran.

Za kupce koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana te iskoristiti popust, dm je osigurao ograničen broj kupona s iznosom popusta od 15% na ukupnu kupovinu, koji će se moći iskoristiti do 15.12.2021.

Sve kupce dm poziva i da do 26.11.2021. učestvuju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade! Prva nagrada je Samsung mašina za pranje i sušenje veša i dm poklon paket, druga nagrada je Bosch sokovnik i dm poklon paket, a kao treću nagradu dm je pripremio 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

Radno vrijeme nove dm prodavnice u Centrum Parku, na adresi XVI krajiške brigade 2A, u Gradišci je od ponedjeljka do nedjelje, od 9 do 22 sata.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
457FollowersFollow