Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška: U toku prijave na konkurs “Najkutak 2021. godine”

Komunalno preduzeće “Gradska čistoća” Gradiška petu godinu za redom organizuje izbor za najljepše uređena dvorišta i balkone na području Gradiške, a prijave na konkurs “Najkutak 2021. godine” traju do 1. jula ove godine.

V.d. direktora KP „Gradska čistoća” Gradiška, Renata Obradović Popović istakla je da pravo učešća imaju korisnici usluga Gradske čistoće, koji redovno izmiruju svoje obaveze i da se ove godine, osim fizičkih, mogu prijaviti i pravna lica.

Ona je navela da se građani mogu prijaviti na broj telefona 051/813-225 ili na zvaničnu facebook stranicu preduzeća, gdje uz prijavu mogu poslati i fotografije.

Nakon zatvaranja konkursa komisija će obići sve prijavljene i izabrati pobjednike, a dodjela nagrada planirana je na jesen.

“Nagrade će se dodjeljivati u dvije kategorije, za najljepše uređeno dvorište i balkon, po izboru stručnog žirija, a ove godine imaćemo i posebnu nagradu po izboru građana koji će moći glasati putem  naše zvanične facebook stranice”, rekla je Popović Obradović i istakla da je cilj da se građani podstaknu da održavaju svoja dvorišta i da svi zajedno učine Gradišku ljepšom.

Izvor: mojagradiska.com
6,700FansLike