Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška: Uhapšen zbog krađe kutije za skupljanje humanitarne pomoći

Policijski službenici PU Gradiška identifikovali su i uhapsili lice inicijala B.M. iz Gradiške, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo “Teška krađa”.

“Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 08.08.2021. godine oko 11,20 časova, prijavljeno je da je sa šanka iz unutrašnjeg dijela bazena u Gradišci, nepoznato lice otuđilo kutiju za skupljanje humanitarne pomoći za liječenje sugrađanina u kojoj se nalazila neutvrđena količina novca”, saopštili su iz PU Gradiška.

Kako kažu iz policije, osumnjičeni B.M. je došao do kapije bazena, preskočio metalnu ogradu i ušao u unutrašnji prostor bazena, te sa šanka otuđio kutiju namijenjenu za prikupljanje dobrovoljnih priloga sa neutvrđenom količinom novca.

“Takođe, operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da je lice B.M. u prethodnom periodu izvršilo i dva krivična djela “Krađe”, kojom prilikom je na području grada Gradiška otuđilo biciklo i patike”, naveli su iz policije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv B.M. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
457FollowersFollow