Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška: Uhapšen zbog krađe novca u pekari

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška identifikovali su i uhapsili lice inicijala I.Š. iz Zenice, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo “Teška krađa“.

“Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 14.06.2021. godine oko 15,20 časova, prijavljeno je da je u pekari u ulici Prvog krajiškog korpusa, grad Gradiška, nepoznato muško lice iz prodajnog pulta otuđilo novac”, saopštili su iz PU Gradiška.

“Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, identifikovan je i lišen slobode I.Š. koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo “Teška krađa” na način da je došao u pekaru, te iskoristivši odsustvo radnice koja se trenutno nalazila u drugoj prostoriji, preskočio prodajni pult i iz istog otuđio novac, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu”, navodi se u saopštenju policije.

Pokazom lica mjesta, pronađen je i izuzet novac sa lica mjesta, a koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
456FollowersFollow