Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška: Uhapšena dva lica zbog droge, policija pretresla stanove

Policija u Gradišci u subotu je lišila slobode lica inicijala G.V. i D.D. iz Gradiške zbog sumnje da su počinili krivična djela “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga” i “Omogućavanje uživanja opojnih droga”.

“Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, 25.03.2023. godine oko 13.15 časova, u mjestu Bok Jankovac, grad Gradiška, izvršili su zaustavljanje i kontrolu vozila kojim je upravljalo lice inicijala G.V. koje je tom prilikom policijskim službenicima dobrovoljno predalo PVC vrećicu sa sadržajem suhe biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu bruto mase od oko 4,76 grama, a koju je nabavilo od lica inicijala D.D. iz Gradiške”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, policija je izvršila pretres stanova koje koristi lice D.D.

“Policijski službenici Policijske uprave Gradiška u ulici Vidovdanska, grad Gradiška izvršili su pretres stana koje koristi lice D.D. kojom prilikom je pronađena određena količina suhe biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, te je u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka u ulici Vrbaski put, izvršen pretres stana koje koristi lice D.D., a kojom prilikom je pronađena određena količina suhe biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu”, navodi se u saopštenju policije.

O svemu je upoznat dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv lica G.V. i D.D. podnese izvještaj za počinjena krivična djela.

Gradiskalive.com
6,700FansLike