Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradska čistoća: Besplatan odvoz kabastog otpada od 1. novembra do 1. decembra

Komunalno preduzeće „Gradska čistoća“ Gradiška od 1. novembra do 1. decembra vršiće besplatan odvoz kabastog otpada, kao što su stari namještaj i kućanski aparati, najavio je tehnički direktor ovog preduzeća Dragan Blagojević, gostujući u emisiji Radio Gradiške.

Blagojević je rekao da tokom cijele godine na poziv korisnika usluga odvoze kabasti otpad po simboličnim cijenama, ali da ima dosta nesavjesnih građana koji takav otpad odlažu na divlje deponije ili pored kontejnera, što stvara dodatne troškove preduzeću i narušava sam izgled grada.

On je pozvao građane koji imaju kabasti otpad da u toku novembra pozovu „Gradsku čistoću“, koja će taj otpad potpuno besplatno odvesti u roku od 24 časa.

Blagojević je dodao da „Gradska čistoća“ po povoljnim cijenama vrši i orezivanje drvoreda na privatnim parcelama, te obilježavanje parking prostora u krugu stambenih zgrada, ustanova ili preduzeća, te pozvao korisnike koji imaju potrebe za ovim uslugama da se obrate komunalnom preduzeću.

On je dodao da je zimska služba „Gradske čistoće“ spremna za predstojeću sezonu, da ima odgovarajuću mehanizaciju i dovoljne količine soli za posipanje ulica.

Izvor: radiogradiska.com | M. Malešević
7,200FansLike
457FollowersFollow