Cookie Consent by Free Privacy Policy website

“Gradska čistoća” nagrađena za najbolji lovački kotlić

Na manifestaciji, “Zima u Podgradcima” koju je u ovom mjestu pod Kozarom organizovao Savjet mjesne zajednice Gornji Podgradci, uz pomoć gradske uprave Gradiška i lokalne Turističke organizacije, za najbolji lovački kotlić nagrađena je ekipa Кomunalnog preduzeća “Gradska čistoća” Gradiška.

Najbolji riblji kotlić pripremila je ekipa Кafe bara “Biblioteka”. Drugo mjesto u spremanju lovačkog kotlića osvojila je rogoljska sekcija Lovačkog udruženja “Lijevče” iz Nove Topole. Drugo mjesto u pripremi ribljeg kotlića zauzela je ekipa “Vukovački pioniri”. Dvije treće nagrade, u obje konkurencije, zauzeli su članovi ekipe”Bukovački biseri”. U takmičarskom dijelu učestvovalo je 30 ekipa.

Zvjezdan Panić, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Gornji Podgradci, naglasio je brojnost ekipa i dobru posjetu, po čemu je ova, treća manifestacija nadmašila dvije prethodne.

“Želimo da, promocijom gastonomije u prirodi, zapravo predstavimo neslućeno velike turističke potencijale Kozare i Potkozarja”, kazao je Panić.

Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške ukazao je da su u ovom kraju, posljednjih nekoliko godina, stvoreni povoljni uslovi za razvoj turizma. To se posebno odnosi na igradnju puteva i druge infrastrukture, što stvara odlične pretpostavke za razvoj turizma.

Izvor: Nezavisne | Milan Pilipović
6,700FansLike