Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradska uprava Gradiška: Izmjene Regulacionog plana na javnom uvidu

“Odjeljenje za prostorno uređenje i građenje Gradske uprave grada Gradiška obavještava javnost da će Nacrt izmjene Regulacionog plana dijela centra Gradiške (lokacija “Tržnica”) i Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana područja zona 2, 7 i 8 – istočni dio gradske zone Gradiške „Gradiška-istok“ (lokacija „Krošnja“), biti na javnom uvidu u periodu od 9. aprila do 10. maja 2021. godine“, poručili su danas iz Gradske uprave.

Nacrti Planova će biti izloženi u prostorijama Gradske uprave  grada Gradiška.

“Uvid u nacrte planova se može izvršiti svakim radnim danom u toku radnog vremena, kao i na internet stranici Grada Gradiška: www.gradgradiska.com. Nacrti planova će biti izloženi i u prostorijama nosioca izrade istih “Routing” d.o.o. Banja Luka”, dodaju iz GU Gradiška.

Građani će biti u prilici da daju svoje primjedbe, prijedloge i mišljenja koja će se upisivati u svesku sa numerisanim stranama (koja se nalazi u šalter sali Gradske uprave). Mišljenja građana se mogu dostaviti i Odjeljenju za prostorno uređenje i građenje u pisanoj formi ili na e-mail: danijela.jakovljevic@gradgradiska.com.

“Prijedlozi, primjedbe i mišljenja na Nacrte planova se mogu dati ili poslati najkasnije do 10. maja 2021. godine. Sve informacije vezano za javni uvid u nacrte predmetnih planova mogu se  dobiti u kancelariji br 20 ili na broj telefona: 051/810-320”, zaključili su iz Gradske uprave.

Gradiskalive.com
7,400FansLike
458FollowersFollow