Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Granična policija uhapsila dvije osobe u Gradišci

Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine u periodu od 24. do 29. novembra uhapsili su osam osoba na graničnim prelazima širom BiH.

Granični prelaz Gradiška

Pripadnici Granične policije u Gradišci uhapsili su državljanina BiH M.K. (36) zbog krivičnog djela pranje novca.

“Prilikom izlaska iz BiH na prelazu Gradiška uhapšen je i M.B. (43), a utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud u Gradišci radi izdržavanja kazne zatvora”, saopšteno je iz Granične policije.

Uhapšen zbog bludnih radnji

Kako je saopšteno iz Granične policije BiH, na osnovu potraživanja Opštinskog suda u Bugojnu zbog krivičnog djela bludne radnje na Aerodromu Sarajevo uhapšen je A.M. (29) koji je u tom trenutku bio na letu iz Beča.

Bijeljina

Na graničnom prelazu u Bijeljini, uhapšen je i državljanin Srbije L.R. (28), a provjerama je ustanovljeno da je Interpol Beč raspisao potjernicu za njim zbog krivičnog djela organizovanje ilegalnih migracija.

Ostali prelazi

“Nakon što je utvrđeno da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo potragu za J.Ć. (47) zbog krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti i nanošenje lakih tjelesnih povreda”, saopštili su dodajući da je J.Ć. na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigao letom iz Zagreba.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Velika Kladuša uhapšen je i A.K. (27), a utvrđeno je da Opštinski sud u Bugojnu potražuje ovog državljanina BiH zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

Na granici Hum je prema podacima Granične policije pao i državljanin Crne Gore R.V. (47) nakon što je utvrđeno je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu za njim zbog krivičnog djela organizirani kriminal.

Među uhapšenima je i državljanka Hrvatske I.J. (60) koju su pripadnici Granične policije uhapsili na prelazu Crveni grm jer je utvrđeno da je potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela krađa.

Izvor: Nezavisne
7,400FansLike
458FollowersFollow