Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Hapšenje u Gradišci: Zapalio ceradu i izazvao požar i štetu na pomoćnom objektu

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška identifikovali su i lišili slobode lice V.G. iz Gradiške, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo “Paljevina”.

“Policijskoj stanici Nova Topola, 07.08.2023. godine oko 21.40h, prijavljeno je da je u mjestu Vilusi, grad Gradiška, došlo do požara na pomoćnom objektu u privatnom vlasništvu. Požar je ugašen od strane Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška, a na objektu je pričinjena materijalna šteta, bez povrijeđenih lica”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Policijski službenici PU Gradiška identifikovali su i uhapsili lice V.G. koje se sumnjiči za izazivanje požara. Izvršenim alkotestiranjem kod lica V.G. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu.

“U jutarnjim časovima 08.08.2023. godine izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Policijske uprave Gradiška i Inspektora za eksplozivne materije i zaštitu od požara, kojom prilikom je utvrđeno da je upotrebom upaljača zapaljena zaštitna cerada, te pričinjena materijalna šteta na pomoćnom objektu”, saopštili su iz policije.

O svemu je obaviješten tužilac OJT Banjaluka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Gradiskalive.com
6,200FansLike