Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Inspektori kreću u borbu protiv divljanja cijena osnovnih namirnica u Srpskoj

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković danas je izdao nalog da se stave na raspolaganje svi raspoložovi kapaciteti Inspektorata Republike Srpske i izvrši kontrola cijena osnovnih životnih namirnica u maloprodaji i veleprodaji u Republici Srpskoj, kako bi bilo spriječeno nekontrolisano povećanje cijena ove robe, saopšteno je iz Vlade RS.

Kako se dodaje, Višković je danas održao sastanak sa ministrom trgovine i turizma Suzanom Gašić o trenutnoj situaciji na tržištu, na kojem je odlučeno da se preduzmu sve raspoložive aktivnosti, kako bi se spriječilo nekontrolisano povećanje cijena životnih namirnica u maloprodaji i veleprodaji u Republici Srpskoj.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je i sa direktorom Inspektorata Republike Srpske Milovanom Krčom.

“Dogovoreno je da će javnost biti pravovremeno, transparantno i kontinuirano informisana o nalazima svih inspekcijskih kontrola po pitanju cijena životnih namirnica u Republici Srpskoj”, zaključeno je u saopštenju.

Izvor: Nezavisne
7,400FansLike
459FollowersFollow