Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Jokić svratio u market u Goražde da kupi pivo, kasirka ga nije prepoznala (Video)

Najbolji košarkaš svijeta Nikola Jokić juče je bio na proputovanju kroz Goražde i slobodno se može reći proslavio ovo mjesto, te jedan market u koji je svratio sa prijateljima da kupi pivo i sok.

MVP finala NBA lige uživa na odmoru punim plućima, a kao što je svima poznato, toliko je spontan i na zemlji da je to potpuno nevjerovatno. Pokazao je to i juče kada je stigao na kasu jednog marketa na kojoj ga kasirka nije prepoznala. Ipak, uspjela je da ga nasmije svojim komentarom, a nasmijala je i cijeli region.

Joj sine koliki si, ti si samo za košarke“, kazala mu je prodavačica Dina, što je izazvalo opšti smijeh.

U međuvremenu se već saznalo da je u market stigao niko drugi nego Jokić, a prepoznao ga je radnik koji je radio na viljuškaru.

“Ja sam bio u gradu kad su me nazvali i rekli mi znaš li da nam je u marketu Nikola Jokić. Ovaj radnik me nazvao kaže da su Nikola i prijatelji stali da on prođe sa viljuškarom kako bi uradio posao, a poslije su ušli u market po piće i neke sitnice. Bili su ljubazni i raspoloženi. Ma niko nije mogao da vjeruje, ali dešava se. Dina, radnica na kasi nas je baš sve nasmijala. Mi smo naravno podijelili snimke. Raja je oduševljena susretom, ali žao nam je što nismo imali priliku da malo i popričamo. Nikola, ali i svi drugi su uvijek dobrodošli i u Goražde i kod nas”, ispričao je za “Klix” vlasnik marketa Dino Zorlak.

Hit snimak ubrzo se proširio internetom, a Jokić još jednom pokazao da je samo čovjek od krvi i mesa.

Izvor: srpskainfo.com
7,200FansLike
441FollowersFollow