Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kozarska Dubica: Maloljetni motociklista i njegov saputnik teško povrijeđeni u sudaru sa “golfom”

Dvije osobe, od kojih je jedna maloljetna, teže su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u Kozarskoj Dubici kada su se sudarili automobil “golf” i motocikl “sonik”.

Povrijeđen je maloljetnik koji je upravljao motociklom, a nije imao vozačku dozvolu za to prevozno sredstvo, te S.V. koji je bio sa njim na motociklu. Golfom je upravljao N.Z. iz Kozarske Dubice

“Policijskoj upravi Prijedor je oko 18.40 časova, prijavljeno  da se u Kozarskoj Dubici na raskrsnici Ulica Vojvode Putnika, Kralja Petra Prvog Oslobodioca i Dušana Silnog dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice N.Z. iz Kozarske Dubice upravljajući putničkim automobilom marke “golf” i maloljetno lice koje je upravljalo lakim motociklom marke “sonik” prije sticanja prava na upravljanje, dok se sa njim na motociklu nalazilo lice S.V. iz Kozarske Dubice”, rekli su iz Policijske uprave Gradiška.

Zbog težine zadobijenih povreda navedeni su preveženi u UKC RS u Banjaluci.

Obaviješten je tužilac, te je na licu mjesta od strane policijskih službenika Policijske stanice Kozarska Dubica izvršen uviđaj.

Izvor: Nezavisne | J.S.
7,200FansLike
440FollowersFollow