Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Krao nakit, satove, parfeme: Banjalučanin osumnjičen za osam teških krađa (Foto)

Banjalučka policija uhapsila je juče G.M. iz Banjaluke zbog sumnje da je počinio osam teških krađa.

Iz PU Banjaluka su saopštili da se G.M. sumnjiči da je krivična djela počinio u vremenskom periodu od 27. decembra 2022. do 14. januara 2023. godine na području Banjaluke.

“On je iskoristio odsustvo vlasnika iz stanova i kuća, te upotrebom fizičke snage i podesnog alata nasilno otvarao vrata i prozore balkona, ulazio u unutrašnjost i otuđivao različite predmete i novac, čime je pribavio protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od oko 38.000 KM”, kažu u policiji.

Foto: PU Banjaluka
Foto: PU Banjaluka
Foto: PU Banjaluka
Foto: PU Banjaluka

“Na osnovu naredbe dežurnog sudije Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen je pretres kuće i drugih prostorija koje koristi lice G.M. i tom prilikom je pronađena i uz potvrdu oduzeta veća količina zlatnog i srebrnog nakita, muških i ženskih ručnih satova, parfema i drugih predmeta, koji potiču iz krivičnih djela”, rekli su u policiji.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se nakon kompleitranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv lica G.M. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima u redovnoj proceduri.

Gradiskalive.com
7,100FansLike
431FollowersFollow