Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Krvava posteljina i smeće: Osnovci iz Banjaluke šokirani hotelom na ekskurziji (Foto)

Đaci iz banjalučke Osnovne škole „Branko Radičević“ ostali su šokirani kada su ugledali okrvavljenu posteljinu i smeće prilikom ulaska u sobu hotela „Putnik“ u centru Novog Sada, saznaje “Srpskainfo”.

Odmah su alarmirani nadležni u hotelu, a šokantne fotografije došle su do roditelja koji svoju ogorčenost nisu skrivali.

“Ovo je nevjerovatno, pa dokle ljudska nemarnost može ići to je zabrinjavajuće. Previše se ovo puta dešava sa našom djecom da bi bilo slučajno. Fotografije na kojima se vidi krv na posteljini su dovoljne za sebe, a tek smeće ispod kreveta. Sve govori da usluga u ovom hotelu, najkulturnije rečeno, nije na nivou, da ne koristim onaj drugi, neprimjereni riječnik”, izjavio je ogorčeni roditelj za “Srpskainfo”.

Ipak, ono što posebno zabrinjava, jeste da se pojavila i informacija kako je djeci za doručak serviran i jogurt kojem je istekao rok, ali ova informacija nije potvrđena.

Zoran Preradović, direktor “Unis Tours” agencije koja je organizovala ekskurziju banjalučkih osnovaca u Novom Sadu, izjavio je da je i sam ostao šokiran zbog fotografija iz hotela „Putnik“.

“Nikada do sada nismo imali problema sa ovim hotelom. Odmah po dobijenim informacijama kontaktirali smo nadležne i dobio sam potvrdu od direktora hotela Ljubomira Popovića da će problemi biti otklonjeni”, izjavio je Preradović za Srpskainfo.

On dodaje da poseban problem agenciji pravi Pravilnik Ministarstva prosvjete RS iz februara 2020. godine, prema kojem cijena ekskurzije ne može biti veća od 430 KM.

“Bolji hoteli ne žele da primaju učenike, pa smo oslonjeni na one koji primaju đačke ekskurzije”, dodao je Preradović.

Navodi i kako je ekskurzija u hotelu “Putnik” ustvari prebijanje starih dugova iz vremena korone koje hotel ima prema ovoj agenciji.

Izvor: srpskainfo.com | Nikola Morača
6,200FansLike