Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kuglašice Kozare iz Gradiške osvojile Kup Republike Srpske (Foto)

Kuglana u Gradišci je bila domaćin ovogodišnjeg finala Kupa Republike Srpske u ženskoj konkurenciji.

Takmičenje je otvorio Radenović Ivan – Načelnik odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Grada Gradiška, koji je izrazio veliko zadovoljstvo što je baš Gradišci pripala čast da ugosti ekipe učesnice finala ovog takmičenja, te da je Gradska uprava podržala ovaj turnir i uvijek će pružati podršku, jer Gradiška važi za jednu od najvećih kuglaških sredina u cijeloj BiH.

Prisutnima se obratio i predsjednik Skupštine Kuglaškog Saveza Republike Srpske – Darko Lacković koji je svim ekipama poželio sreću u finalu. Glavni sudija je bio Goran Šmitran koji je ujedno član Upravnog odbora saveza.

Ekipa Kozare iz Gradiške osvojila je prvo mjesto sa 3.175, a najbolji rezultat iz ekipe je ostvarila Maja Kovačević koja je oborila 580 čunjeva, 10 manje od igračice Vrbasa Kovačević Edine (590), koja je imala najbolju cifru na ovom finalu i ponijela titulu najbolje igračice. Drugo mjesto je pripalo ekipi Vrbasa, dok je treća bila ekipa ŽKK Kastel.

Na svečanoj ceremoniji zatvaranja prisustvovao je predsjednik Upravnog odbora Kuglaškog saveza Republike Srpske Vladimir Gurešić koji je uručio pehare i priznanja najboljim ekipama i pojedincima.

Izvor: ksrs.net
7,300FansLike
458FollowersFollow