Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Majka i kćerka osumnjičene da su krale kozmetiku u Gradišci

Dženana A. (65) i Emina H. (28) majka i kćerka iz Sarajeva, osumnjičene su da su iz dvije poslovnice DM-a u Gradišci ukrale kozmetiku, parfeme i nakit u vrijednosti ukupno 1.330 KM.

Njih su identifikovali i uhapsili službenici Policijske uprave Gradiška u saradnji sa policijskim službenicima Kantona Sarajevo, IV Policijske uprave Novi Grad, i terete ih za dva krivična djela krađa.

Policijskoj stanici Gradiška, 20. januara oko 13 časova, prijavljeno je da je od 24.12.2021. godine do momenta prijave iz marketa u ulici 16. Krajiške brigade, Gradiška, ukradeno više komada parfema, nakita i dekorativne kozmetike, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 880 KM.

Takođe, Policijskoj stanici Gradiška, 21. januara oko 07,10 časova, prijavljno je da je od 27.12.2021. godine do momenta prijave iz marketa u ulici Dragoje Lukić, grad Gradiška, ukradeno više komada parfema i dekorativne kozmetike, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 450 KM.

“Radeći na rasvjetljavanju navedenih krivičnih djela, policijski službenici PU Gradiška su operativnim radom na terenu došli do saznanja da su lica DŽ.A. i E.H. izvršioci navedenih krivičnih djela, te su u saradnji sa policijskim službenicima Kantona Sarajevo, IV Policijske uprave Novi Grad na području Kantona Sarajevo, lišene slobode”, sopštili su iz PU Gradiška.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, izvršen je pretres stanova na području Kantona Sarajevo koje koriste osumnjičene, a pronađeni su i oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se osumnjičene ispitaju na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
458FollowersFollow