Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Male ekološke igre u Gradišci (Foto)

U toku mjeseca maja, u Gradišci su sa radom počele radionice u sklopu projekta „Male ekološke igre“ koji provodi Ekološko udruženje „Stari hrast“.

Radionice u sklopu projekta održavaju se jednom sedmično, a do sada je na njima učestvovalo 58 djece iz vrtića „Cipelići“ i „Pčelice“.

Našim malim sugrađanima kiša nije dozvolila da sve radionice održe u prirodi, pa je dio radionica održan u prostorijama dječijih vrtića, a dio na otvorenom, u prirodi.

U narednom periodu očekuje se nastavak radionica na otvorenom u park šumi Milića gaj. Nakon što bude održano svih 16 radionica, početkom septembra biće održana završna manifestacija “Male sportske igre ekologa” gdje će naši mali sugrađani pokazati svoja znanje i vještine u cjelodnevnoj manifestaciji takmičarskog karaktera.

Projekat “Male ekološke igre” se implementira u sklopu “Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2”, koji finansira Evropska unija, a koji provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), uz podršku Grada Gradiška.

Izvor: mojagradiska.com
6,200FansLike