Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Mirjana ponosna na uniformu: “Zadovoljstvo je zaštititi građane, njihova prava i imovinu”

Mirjana Savanović, zamjenik komandira Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška je po zanimanju diplomirani pravnik unutrašnjih poslova, a radni odnos u Ministarstvu unutrašnjih poslova RS zasnovala je 2016. godine na poslovima policijskog službenika u Policijskoj stanici Gradiška.

Za nepunih godinu dana, svojim predanim radom napredovala je i ostvarila svoje prvo rukovodeće mjesto na poziciji šefa smjene.

Konstantnim usavršavanjem i voljom za obavljanjem poslova i zadataka profesionalno i odgovorno, nastavila je da napreduje u karijeri, te nakon dvije godine biva raspoređena na poslove pomoćnika komandira Policijske stanice Gradiška, dok od februara 2022. godine počinje da obavlja poslove zamjenika komandira Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

„Posao policijskog službenika je izazovan i zahtijeva preuzimanje rizika, rad u svim vremenskim uslovima, kao i stalnu dostupnost u cilju prevazilaženja vanrednih situacija na terenu, ali bez obzira na teret koji ovaj poziv donosi, zadovoljstvo je biti u mogućnosti zaštititi građane, njihova prava i imovinu“, kaže Mirjana.

Mjesto rukovodioca takođe zahtjeva i apsolutnu predanost pozivu, ali Mirjana koja je majka devetogodišnjeg dječaka, uspješno organizuje svoje vrijeme i ispunjava kako poslovne tako i porodične obaveze.

Ponosna je na uniformu koju nosi, a najviše na činjenicu da je svojim primjerom pokazala i to da ženski pol, koji nije u visokom stepenu zastupljen u ovom pozivu, može jednako dobro da obavlja poslove rukovodioca u instituciji kao što je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Gradiskalive.com | Foto: MUP RS
7,200FansLike
441FollowersFollow