Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Mjere bezbjednosti na najvišem nivou, Despot “čuva” zgradu Vlade RS (Foto)

Informacije o mogućnosti ugrožavanja srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, vlasti u Srpskoj su shvatile jako ozbiljno, te su tom prilikom ispred zgrade Vlade RS parkirali dva vozila “Despot“. Takođe, tu se nalaze i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice RS.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske je na osnovu informacija dobijenih od strane partnerskih službi, o mogućnosti ugrožavanja bezbjednosti srpskog člana Predsjedništva BiH i njegove porodice od strane određene grupacije, podiglo obezbjeđenje na najviši nivo. Navedene mjere će ostati na snazi sve dok se u potpunosti ne provjere sve činjenice u vezi ove informacije”, navedeno je u saopštenju MUP-a RS.

Ovim simboličnim gestom poslana je poruka “određenim grupacijama” da ni ne pomišljaju da napadnu zgradu Vlade RS, Milorada Dodika i njegovu porodicu.

O kojim grupacijama se radi za sada nije poznato, a više informacija od MUP-a se očekuje u narednom periodu nakon što u potpunosti provjere sve činjenice u vezi sa navodnim ugrožavanjem bezbjednosti srpskog člana Predsjedništva BiH i njegove porodice.

Gradiskalive.com | Foto: RTRS
7,400FansLike
458FollowersFollow