Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Mobilna aplikacija “eCitizen” na usluzi građanima Gradiške

Gradska uprava grada Gradiška na svojoj zvaničnoj internet prezentaciji građanima nudi novi elektronski servis – mobilnu aplikaciju “eCitizen” čiji je cilj pružanje što kvalitetnijih i bržih usluga.

“Mobilna aplikacija “eCitizen” omogućava jednostavnu i transparentnu komunikaciju građana i Gradske uprave, odnosno Skupštine grada Gradiška. Važno je napomenuti da građani putem ove platforme mogu pratiti rad gradske Skupštine i komentarisati tačke dnevnog reda ili čak glasati, dati mišljenje o nekoj tački i na taj način Gradskoj upravi dati do znanja kakvo je javno mjenje”, rekao je v.d. sekretara Skupštine grada Nemanja Panić.

Posredstvom ove aplikacije građanima je omogućeno slanje upita ili žalbi Gradskoj upravi u svega pet klikova i dobijanje odgovara na iste u roku od 48 časova. Pored navedenog korištenjem ove mobilne aplikacije građanima su dopstupne i dnevne servisne informacije.

Na online platformi aktivni su i moduli za komunikaciju građana sa odbornicima, kao i modul za javne rasprave.

Panić je dodao da se eCitizen-u može pristupiti peko sajta Gradske uprave, ali i putem mobilne aplikacije. On je istakao da se na platformu može prijaviti kao anonimni ili registrovani korisnik, a da je korištenje jednostavno. Pomoću eCitizen-a lakše se registruju problemi i brže pristupa rješavanju.

Izvor: mojagradiska.com
7,400FansLike
457FollowersFollow