Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Motorijada u Gradišci početkom septembra

Bajkeri iz više zemalja regiona i Evrope okupiće se po treći put u Gradišci na Jezeru u Lamincima u petak i subotu (3. i 4. septembar).

motorijada

Potpredsjednik Moto kluba „Stado“ Marko Matavulj rekao je da će otvaranje kampa biti u petak u popodnevnim časovima nakon dočeka bajkera i najavio muzički dio programa sa početkom od 20 časova na kome će nastupiti bendovi „Miler i prijatelji“ iz Gradiške i „Killer face“ iz Slovenije.

„Programom skupa u subotu smo planirali defile bajkera od 18 časova. Krenućemo od Jezera prema gradu i kroz sam grad, nakon toga ćemo organizovati bajkerske igre i ponovo naveče muzički dio programa kada će nastupiti bend „Triple shot“ iz Gradiške, a nakon njih zapjevaće i Alen Islamović“, naveo je Matavulj.

On je napomenuo da će u srijedu 1. septembra ispred Robne kuće od 18 časova posjetioci imati priliku pogledati akrobacije Dejana Špoljara iz Hrvatske i upoznati se sa rekvizitima na štandu moto kluba „Stado“, dok će u muzičkom dijelu programa nastupiće di džej „Majki Majk“.

Matavulj je naglasio da je i ovo dobar način da se predstavi turistički potencijal grada Gradiška i apelovao na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezniji tokom vožnje jer će biti pojačan broj bajkera na ulicama tokom narednih dana.

Izvor: radiogradiska.com | D. Janković
6,200FansLike