Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Na graničnom prelazu Gradiška uhapšena državljanka Slovenije

Pripadnici Granične policije BiH prethodnih dana uhapsili su devet lica koja su potraživali pravosudni organi.

“Na graničnom prelazu Gradiška uhapšena je državljanka Slovenije L.N. (35) za kojom je Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci raspisalo potragu zbog krivičnog djela ugrožavanja javnog saobraćaja. Ona je predata pripadnicima Policijske stanice Prnjavor”, dodaju iz Granične policije BiH.

Uhapšeno još osam lica

Kako je saopšteno iz ove policijske agencije u Orašje je juče uhapšen H.S. (35) jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Visokom zbog krađe.

“Lice je kontrolisano na izlasku iz BiH na graničnom prelazu Šamac i u toku dana biće predato nadležnom organu”, navode iz Granične policije.

Na aerodromu Tuzla na letu za Berlin juče je uhapšen S.S. (61), jer ga potražuje Osnovni sud u Doboju zbog krađe. Ova osoba je predata službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

Iz ove policijske agencije navode da je pri izlasku iz BiH u srijedu na prelazu Orašje uhapšen S.I. (57), jer je za njim tešanjska policijska raspisala potragu zbog teške krađe, te je predat tamošnjoj policiji.

“Na graničnom prelazu Šamac u utorak lišen je slobode O.S. (32) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog teške krađe i predat je Okružnom centru Sudske policije u tom gradu”, navode iz Granične policije BiH.

U Zvorniku u utorak je uhapšena N.B. (59) jer je potražuje zvornički Osnovni sud radi izdržavanja kazne zatvora.

“Ona je kontrolisana na izlasku iz BiH na prelazu Šepak i predata službenicima Okružnog centra Sudske policije Bijeljina”, dodaju iz pomenute bezbjedonosne agencije i dodaju da je na letu iz Malmea na tuzlanskom aerodromu 1. januara uhapšen H.P. (29) jer ga potražuje Opšinski sud u Gradačcu zbog teške krađe.

Navode da je na graničnom prelazu Brod pri ulasku u BiH uhapšen H.A. (23) i H.V. (28) jer je provjerama utvrđeno da je policija u Bijeljini za njima raspisala potragu zbog razbojništva, te su predata službenicima te uprave.

Izvor: Nezavisne
7,300FansLike
456FollowersFollow