Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Napao policajca u Kruškiku pa uhapšen

Prilikom redovne kontrole saobraćaja, juče je u Kruškiku oko 14.30 časova napadnut policajac od lica D.K. iz Kozarske Dubice.

“Policijski službenici zaustavili su putnički automobil marke “Mitsubishi pajero” kojim je upravljao D.K. iz Kozarske Dubice, koji je verbalno, a zatim i fizički napao policijskog službenika nanijevši mu tjelesne povrede“, saopštili su iz Policijske uprave Gradiška.

Lice D.K. lišeno je slobode, a o navedenom događaju obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv lica D.K. nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo “Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje”.

Nezvanično se saznaje da je Danijel Kotur (33) iz Kozarske Dubice, koji trenutno živi u Švedskoj, izašao iz vozila i uhvatio policijskog službenika u predjelu grudi, odgurivao ga i udario ga nogom u desnu natkoljenicu te mu nanio lake tjelesne povrede.

Policijska uprava Gradiška osuđuje svaki vid nasilnog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
457FollowersFollow