Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Narodni front potvrdio kandidaturu Radislava Dončića za gradonačelnika Gradiške

“Za nekoliko dana ćemo formirati Gradski odbor Banjaluke, gdje smo rekli da će Narodni front dati svog najjačeg kandidata koji može da pobijedi sve kandidate sa druge strane, ma koliko ih bilo, a danas smo ovdje i da zvanično najavimo kandidaturu Radislava Dončića za Gradišku“, istakla je Jelena Trivić, predsjednica ove stranke.

Kako je rekla, uspješno su završili formiranje gradskih i opštinskih odbora u Trebinju, Gacku, Gradišci, Bratuncu, Brodu, Srpcu, Zvorniku, Rudu i Višegradu.

“Želim da istaknem da ćemo u Bratuncu imati svog kandidata, kao i u Rudom i moguće u Višegradu”, najavila je Trivićeva.

Svoju kandidaturu za funkciju gradonačelnika Gradiške potvrdio je i sam Radislav Dončić, aktuelni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

“Već predugo Gradiškom vlada SNSD, a pojedinci su, iz njihovih redova, stekli veliko bogatstvo za to vrijeme. Gradiškom vladaju bahatost, arogancija, ucjene i krajnje je vrijeme da to zaustavimo”, rekao je Dončić.

Kako tvrdi, zahvaljujući lošoj politici SNSD-a Gradiška je izgubila milionske projekte za uvođenje kanalizacionog sistema i prečišćivača.

“Sa timom stručnih ljudi, radićemo na poboljšanju uslova života građana Gradiške. Stvorićemo bolju klimu za privrednike i poljoprivrednike. Pred građane ćemo izaći sa jasnim programom oporavka privrede i boljeg života”, naveo je Dončić.

Izvor: Nezavisne
6,700FansLike