Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Neobičan udes na mostu u Gradišci

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila u nedjelju naveče na Graničnom prelazu u Gradišci, odnosno na mostu koji dijeli BiH i Hrvatsku, učestvovalo su dva automobila, a između ostalog i službeno vozilo Granične policije.

Potvrdili su ovo za “Nezavisne novine” iz Policijske uprave Gradiška, te naveli da se ova nezgoda desila u nedjelju oko 19.40 časova.

“U Ulici Prvog krajiškog korpusa, grad Gradiška, na Graničnom prelazu Gradiška, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila, od kojih je jedno službeno vozilo Granične policije, kojim je upravljalo službeno lice“, rečeno je iz PU Gradiška.

Do nezgode je došlo tako što su pripadnici Granične policije BiH obilazili kolonu vozila na mostu, nakon čega je vozač “audija” slovenskih registarskih tablica izašao iz kolone, te vozilom pokušao da im prepriječi put misleći da neko obilazi kolonu, a ne znajući da se radi o policiji.

U nezgodi nije bilo povrijeđenih osoba.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su službenici Policijske uprave Gradiška koji su utvrdili da je na vozilima nastupila materijalna šteta.

Izvor: Nezavisne
6,700FansLike