Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nezgoda u Drageljima, policija oduzela “pežo”

Juče se u mjestu Dragelji kod Gradiške dogodila saobraćajna nezgoda, u kojoj su učestvovali V.J. iz Gradiške sa putničkim automobilom marke “pežo” i B.M. iz Gradiške sa putničkim automobilom marke ”golf”.

Policija je od lica V.J., koji je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, privremeno oduzela putnički automobil marke “pežo”.

“Na regionalnom putu Čatrnja – Turjak, u mjestu Dragelji, grad Gradiška, 12.06.2023. godine oko 19,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali V.J. iz Gradiške sa putničkim automobilom marke “pežo” i B.M. iz Gradiške sa putničkim automobilom marke ”golf”, navodi su u saopštenju PU Gradiška.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiša, koji su utvrdili da je na pomenutim vozilima nastupila materijalna šteta, te da nema povrijeđenih lica.

Policija je ustanovila da je lice V.J. upravljalo vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Daljim provjerama utvrđeno je da lice V.J. u registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 3.900 KM.

“Policijski službenici su privremeno oduzeli putnički automobil, a protiv lica V.J. će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH”, zaključeno je u saopštenju policije.

Gradiskalive.com 
7,300FansLike
458FollowersFollow