Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nezgoda u Trošeljima: Kedijem udario ženu na biciklu

Servisne informacije Policijske uprave o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 15.04.2021. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, u pomenutom periodu, evidentirana su tri krivična djela i šest saobraćajnih nezgoda od kojih su tri sa posljedicama po lica.

Povrijeđena žena u Trošeljima

“Na magistralnom putu Srbac – Nova Topola, u mjestu Trošelji, grad Gradiška, 15.04.2021. godine oko 21,00 čas, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.V. iz Srpca sa teretnim vozilom marke “VW Caddy” i biciklista Lj.B. iz Gradiške, koja je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobila tjelesne povrede. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Gradiška”, navodi se u saopštenju policije.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Mazdom sletio s puta

Juče se oko 22:30 časova dogodila saobraćajna nezgoda u naselju Orahova.

“Na magistralnom putu Kozarska Dubica – Gradiška, u mjestu Orahova, grad Gradiška, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke ”Mazda” kojim je upravljao M.D. iz Gradiške, a sa kojim se u vozilu nalazio i suvozač M.K. iz Gradiške. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, koji su utvrdili da je na vozilu nastupila materijalna šteta, a da je suvozač M.K. zadobio tjelesne povrede”, saopštili su iz PU Gradiška.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
458FollowersFollow