Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Novak jedva izašao sa aerodroma: Pljušti kiša, a navijači mu “ne daju” da prođe (Foto)

Novak Đoković se jedva probio kroz gomilu oduševljenih navijača i obožavatelja kada je stigao u Republiku Srpsku.

Novak Đoković je na Uskrs stigao u Banjaluku gdje će se igrati Srpska open na kome i on nastupa. Prvi teniser svijeta je stigao u Republiku Srpsku kada je padala jaka kiša, ali to nije spriječilo stotine navijača da ga dočekaju.

Uglavnom su se najmlađi skupili na banjalučkom aerodromu i kasnije na ulicama Banjaluke kako bi pozdravili velikog šampiona i organizatora najvećeg turnira u istoriji ovog grada.

“Dobio sam uskršnje jaje, imali smo i obilježavanje naše tradicije. Hristos vaskrse, srećan Uskrs svima”, rekao je Đoković po dolasku i dodao: “Mnogo mi je drago što sam opet u Banjaluci. Posljednji put je to bilo prije mnogo godina, ovaj put sam tu zbog tenisa i nadam se uspješnoj cijeloj nedjelji i druženju sa našim narodom. Čujem da je veliko interesovanje. Samo da nas vrijeme posluži, vidim da prognoza nije baš najbolja, ali pozivam sve ljude iz Republike Srpske, BiH i regiona da dođu i uživaju u teniskom spektaklu”, rekao je Novak po dolasku.

Pogledajte kako je njegov dolazak izgedao:

On je jedva uspio da se probije kroz masu, a za vrijeme dok se probijao potpisao je ogroman broj autograma i ostvario san mnogih mališana da se slika sa njima. Sada čeka meč Luke Van Aša i Stanislasa Vavrinke u prvom kolu nakon koga će dobiti rivala u drugom kolu turnira na kome brani finale iz prošle godine. Tada se odigravao u Beogradu, a titulu je uzeo Andrej Rubljov i to baš na Uskrs.

Izvor: Mondo | Foto: TWITTER/PRINTSCREEN/@LUKSIE1
6,700FansLike