Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Novo rukovodstvo za pohod na Prvu ligu: Istorijski uspjeh ŽOK “Gradiška” (Foto)

U utorak naveče u SD “Arena” održana je skupština Ženskog odbojkaškog kluba “Gradiška”, te je tom prilikom izabran Slobodan Torbica, načelnik Policijske uprave Gradiška, za novog predsjednika ovog kluba.

Izabran je i Upravni odbor, a čine ga, predsjednik Tihomir Rakita, a članovi Danijela Stojčević, Dijana Rapić, Saša Gvozden, Milja Kostadinović i Dragan Babić.

“Istorijski uspjeh naše ekipe, je ulazak u Prvu ligu Republike Srpske. Superiornost gradiških odbojkašica, u prvenstvu Druge lige Republike Srpske, pokazuju ubjedljivi rezultati. Od deset utakmica, u svakoj smo slavili pobjedu bez izgubljenog seta”, kazao je za “Srpskainfo” trener Đorđe Bulatović.

U kvalifikacionim utakmicama protiv GOK “Sloga” Doboj i OKK “Hercegovac” Bileća, ŽOK “Gradiška” pobijedio je konkurente sa po 3:1.

Odbojkašice iz Gradiške, na kraju prethodne drugoligaške sezone, proglašene su za najbolje. Andrea Rapić je najbolji tehničar, Anđela Vujić najbolji srednji bloker, Sara Ratković najbolji korektor, a Andrea Stojčević najbolji libero.

“Naš uspjeh temelji se na kompaktnom kolektivu. Osim pomenutih igračica, zaslužne su Staša Švraka, Valentina Makivić, Mirjana Pilipović, Anja Nežić, Jelena Kovačević, Marija Stojanović, Antonija Rapić, Nađa Gvozden… U našem klubu treniraju i mlade igračice, na kojima se zasniva klupska budućnosti”, naglašava Bulatović, sa kojim, veoma predano u klubu radi i njegov kolega, trener Zlatko Samelak.

Izvor: srpskainfo.com | Milan Pilipović
7,200FansLike
457FollowersFollow