Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja oduzet “Golf”

Policija je od lica M.T. iz Gradiške, koji je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, oduzela automobil “Golf”, nakon saobraćajke u kojoj je učestvovao nekoliko dana ranije.

“Na magistralnom putu Gradiška-Laktaši, u mjestu Brestovčina, 21. februara 2023. godine oko 21.55 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali nepoznati vozač sa putničkim automobilom marke “Golf” na kojem su se nalazile dvije različite nepripadajuće registarske oznake, od kojih je za jednom raspisana potraga i S.B. iz Laktaša sa putničkim automobilom marke “Audi”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Policijskim uviđajem utvrđeno je da je na vozilima nastupila materijalna šteta, a operativnim radom na terenu, policija je došla do saznanja da je prvi učesnik saobraćajne nezgode lice inicijala M.T. iz Gradiške, te mu je 24. februara 2023. godine privremeno oduzeto putničko vozilo marke “Golf”.

Na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od oko 10.155 KM.

Protiv lica M.T. će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH (napuštanje lica mjesta saobraćajne nezgode, upravljanje neregistrovanim vozilom, upravljanje vozilom sa nepripadajućim registarskim oznakama, istek važnosti vozačke dozvole).

Gradiskalive.com
7,300FansLike
457FollowersFollow