Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Oglasila se policija o napadu na advokaticu iz Banjaluke

U centru Banjaluke u Gospodskoj ulici juče je verbalno i fizički napadnuta banjalučka advokatica Jovana Kisin Zagajac. Ona se o tom napadu oglasila i Facebook-u, a danas je iz policije saopšteno da je počinilac J.M. iz Banjaluke odmah juče pronađen, te mu je uručen prekršajni nalog.

“Postalo je već uobičajno da nakon što pišeš nepopularne stvari i ti sam dobiješ po nosu. Kad god sam osudila nasilje, pozvala na mir i civilizovano ponašanje i stala u odbranu žrtve i sama sam bila predmet napada bilo verbalnih ili fizičkih. Pa tako i ovaj put nakon nekolicine uvredljivih i prijetećih poruka u inboxu upravo me u Gospodskoj ulici fizički i verbalno napao beskućnik i alkoholičar od ranije poznat policiji (kako i sami rekoše)”, napisala je juče Kisin Zagajac na svom Facebook profilu.

Iz PU Banjaluka je potvrđeno da je juče uručen prekršajni nalog licu J.M. iz Banjaluke, zbog počinjenog prekršaja “Vrijeđanje“ iz člana 8. Zakona o javnom redu i miru.

“Nadležnoj policijskoj stanici, istog dana u 15,20 časova, oštećeno lice prijavilo je da je neposredno prije prijave u ulici Veselina Masleše nepoznato lice napalo. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i tom prilikom su došli do saznanja da se oštećeno lice u navedenoj ulici mimoišlo sa nepoznatim muškim licem koje se nedolično ponašalo, na način da je upućivalo pogrdne riječi i izraze, te gestikuliralo rukama u pravcu oštećenog lica što je kod oštećenog lica izazvalo osjećaj uznemirenosti. U blizini lica mjesta navedeno lice je pronađeno i uručen mu je prekršajni nalog”, saopšteno je iz banjalučke policije.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
458FollowersFollow