Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Opljačkao aparat za kockanje, pa skinuo nadzorne kamere i zapalio ih

Pripadnici Policijske uprave Gradiška identifikovali su i uhapsili lice M.Đ. iz Gradiške, koje se sumnjiči za krivična djela “Teška krađa” i “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

“Policijskoj stanici Nova Topola, 16.12.2023. godine oko 10.10 časova, od strane poslovođe sportske kladionice prijavljeno je da je od strane NN lica u toku noći 15/16.12.2023. godine izvršena provala u aparat za igre na sreću, a koji se nalazi u ugostiteljskom objektu u Gradišci, te da je tom prilikom otuđena neutvrđena količina novca kao i dvije kamere za video nadzor”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Iz policije su naveli da su operativnim radom na terenu identifikovali i lišili slobode M.Đ. iz Gradiške. M.Đ. se sumnjiči da je upotrebom podesnog alata i fizičke snage nasilno otvorio kasu terminala igre na sreću te otuđio novac iz iste. Nakon navedenog je skinuo dvije kamere za video nadzor te iste zapalio.

O svemu je upoznat dežurni okružni tužilac OJT Banjalukja, koji je naredio da se protiv osumnjičenog lica u redovnoj proceduri podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Gradiskalive.com
6,700FansLike