Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Osam zaraženih u Gradišci, dvije osobe preminule

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u RS, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Univerzitetskoj bolnici u Foči i u bolnicama Sv. Vračevi u Bijeljini i Sv. apostol Luka u Doboju izvršeno je testiranje 1.041 laboratorijskog uzorka, a virus korona potvrđen je kod 353 osobe.

Radi se o 176 muških i 177 ženskih osoba, od kojih je 32 mlađe, 201 srednje i 120 osoba starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 93 osobe su iz Banjaluke, 42 iz Bijeljine, 23 iz Gacka, 14 iz Doboja, po 13 iz Laktaša i Prijedora, po 12 iz Bileće i Nevesinja, 11 iz Zvornika, devet iz Kozarske Dubice, po osam iz Gradiške i Dervente, sedam iz Prnjavora, po šest iz Novog Grada, Čelinca i Šipova, po pet iz Vlasenice, Kotor Varoša, Milića i Mrkonjić Grada, po četiri iz Kneževa, Kostajnice, Pala, Srpca, Foče i Šekovića, po tri iz Višegrada, Istočnog Novog Sarajeva i Sokoca, po dvije iz Bratunca, Oštre Luke i Petrova i po jedna iz Berkovića, Broda, Istočne Ilidže, Јezera, Petrovca, Ribnika, Rudog, Teslića, Ugljevika, Han Pijeska i Čajniča.

34 smrtna slučaja u RS

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljena su 34 smrtna slučaja kod kojeg je potvrđeno prisustvo virusa korona.

Radi se o osobama srednje i starije životne dobi od kojih su dvanaest osoba iz Banjaluke, po tri iz Bijeljine, Vlasenice i Prijedora, po dvije iz Gradiške, Teslića i Istočnog Novog Sarajeva i po osoba iz Broda, Doboja, Kneževa, Kozarske Dubice, Istočne Ilidže, Modriče i Pala.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
458FollowersFollow