Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Osumnjičen da je napao radnika Gradske uprave Gradiška i oštetio mu naočare

S.B. iz Gradiške osumnjičen je da je napao radnika Gradske uprave Gradiška verbalno, a zatim i fizički te mu oštetio naočare.

Naime, službenici Policijske uprave Gradiška, juče su uhapsili S.B. zbog sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

“Oko 11,25 časova, oštećeni je prijavio da ga je na radnom mjestu u prostorijama Gradske uprave Gradiška verbalno, a zatim i fizički napalo lice inicijala S.B. Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici PU Gradiška, koji su utvrdili da je S.B. došao u prostorije Gradske uprave Gradiška, te verbalno, a zatim i fizički napao oštećenog, kojom prilikom mu je oštetio naočare, a nakon čega je lice S.B. lišeno slobode”, navode iz PU Gradiška.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, dostavi izvještaj protiv S.B za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Izvor: Nezavisne
7,400FansLike
459FollowersFollow