Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Otac i sin verbalno napali policiju ispred bolnice u Gradišci

Otac D.Č. (49) i sin N.Č. (23) privedeni su zbog sumnje da su verbalno napali policiju ispred bolnice u Gradišci koja je bila tu nakon saobraćajne nezgode u kojoj je povrijeđen njihov sin, odnosno brat S.Č.

Naime, policiji u subotu oko 2.35 prijavljeno da je u mjestu Čatrnja S.Č. izgubio kontorlu nad “Fiatom” i sletio s puta.

Obavljenim alkotestiranjem kod vozača je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, zbog čega je on i kažnjen, a imao je 1,56 promila alkohola.

Oko 4.15 njegov otac D.Č. i brat N.Č. došli su ispred bolnice Gradišci i otac je počeo da vrijeđa policajce zbog ranije kazne koja je zbog saobraćaja izdata njegovom sinu.

Nakon psovki policiji uhapšen je otac, a sin koji se protivio takođe je priveden i kod obojice je alkotestiranjem utvrđeno pristustvo alkohola od 1.36 odnosno 1.72. promila.

“D.Č. i N. Č. oglušili o naređenje policijskih službenika da prestanu sa narušavanjem javnog reda i mira i na taj način ometali policijske službenike u obavljanju službene radnje”, naveli su iz policije.

Izvor: Nezavisne
7,200FansLike
457FollowersFollow