Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Otkriveni uznemirujući detalji istrage: Advokat čak 13 puta prijavljivan za porodično nasilje

Protiv banjalučkog advokata Dragana Stupara podneseno je 13 izvještaja zbog porodičnog nasilja nad bivšom suprugom, otkriva doboro obaviješteni izvor “Srpskainfo”.

Stupar je uhapšen u policijskoj akciji „Advokat“ zbog sumnje da je počinio krivična djela porodično nasilje, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i napad na sudiju ili javnog tužioca.

Prililkom hapšenja policija je pretresla prostorije koje on koristi i tom prilikom su pronašli i oduzeli četiri pištolja i 435 metaka.

Stupar je jutros uz veliku policijsku pratnju doveden u Republičko javno tužilaštvo gdje će ga ispitati postupajući tužilac, nakon čega će biti donesena odluka o prijedlogu pritvora za njega.

Izvor Srpskainfo pojasnio je da su svi ostali iznenađeni kada su se detaljnije upoznali sa ovim slučajem.

“Već godinama traje njegovo maltretiranje bivše supruge. Do sada je bilo najmanje 13 prijava za porodično nasilje protiv njega od strane bivše supruge. On ju je psihički zlostavlja  i prijetio. Čak u jednom slučaju joj je prijetio pištoljem dok je u blizini bilo njihovo maloljetno dijete”, kaže izvor “Srpskainfo”.

Izvor: srpskainfo.com
7,300FansLike
457FollowersFollow