Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Otvorena preuređena dm prodavnica u Gradišci (Foto)

Nakon pauze vrata dm prodavnice u Gradišci, na adresi Dragoje Lukića 1, ponovo su otvorena. U osvježenom i preuređenom prostoru kupci mogu pronaći sve proizvode iz širokog dm asortimana za ljepotu, njegu, zdravlje, mame i bebe, domaćinstvo i još mnogo toga.

Na dan otvaranja svi kupci su na poklon dobili ceker, a za kupovinu u iznosu od 30 KM ili više mali znak pažnje. Za potrošenih 80 KM i više kupci su na poklon dobili dm peškir. Otvorenje preuređene prodavnice obilježila je šarena zabava za najmlađe koja je trajala od 13 do 19 sati.

Osim navedenih pogodnosti dm je pripremio i popust od 15% na ukupnu kupovinu koji se može iskoristiti do 18.5.2024. godine.

Donacija u vrijednosti od 5.000 KM

Otvorenje preuređene prodavnice dm je proslavio i s lokalnom zajednicom uručivši donaciju u vrijednosti od 5.000 KM Udruženju roditelja djece sa autizmom „Duga“.

„Udruženje „Duga“ je osnovano 2016. godine s ciljem unapređenja kvaliteta života djece s autizmom i pervazivnim razvojnim poremećajima, kao i njihovih porodica. Djeci svakodnevno pružamo individualne tretmane kod  jednog od  četiri angažovana terapeuta: logopeda, psihologa, defektologa i sportskog trenera. Takođe, u Udruženju se na mjesečnom nivou organizuju i drugi oblici aktivnosti – terapeutske radionice za djecu, savjetodavno-edukativne radionice za roditelje, aktivnosti putem terapija konjičkog sporta i sportske aktivnosti. U narednom periodu planiramo širiti svoje aktivnosti, a sve u cilju još bolje podrške djeci/osobama s poteškoćama u razvoju, braći i sestrama, roditeljima. Ovu vrijednu donaciju od kompanije dm ćemo iskoristiti da nabavimo dodatnu opremu za rad sa djecom u našim kabinetima i na otvorenom“, kazao je Saša Kasagić, predsjednik Udruženja roditelja djece s autizmom „Duga“, Gradiška.

Donaciju je uručio Boban Janković, područni menadžer koji je tom prilikom kazao:

„Uvijek se radujemo kada smo u prilici podržati rad lokalne zajednice i svih njenih članova. Takođe nam je zadovoljstvo kontinuirano našim kupcima pružati ljepši i ugodniji osjećaj kupovine, uz UVIJEKPOVOLJNO cijene, kao i dm active beauty program lojalnosti te aplikaciju ‘Moj dm’ s kojima kupovina u dm-u donosi i dodatne uštede. “

Nagradna igra

Povodom početka rada nove prodavnice dm je za sve kupce priredio i nagradnu igru koja će trajati do 23.5.2024. godine. Oni najsretniji će osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade: prva je sat GARMIN Forerunner 965, druga nagrada je Tefal pegla za vertikalno peglanje, a kao treću nagradu dm je pripremio 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 50 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice na adresi Dragoje Lukića 1 u Gradišci je od ponedjeljka do nedjelje od 8:00 do 20:00 sati, dok je prazničnim danima zatvorena.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
458FollowersFollow