Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Otvoreno novo prodajno mjesto m:tel-a i Supernove u Centrum parku u Gradišci

m:tel i Supernova danas su svečano otvorili novo prodajno mjesto u Centrum parku u Gradišci.

U novoj, moderno opremljenoj poslovnici m:tel-a i Supernove u Gradišci, korisnici, kao i svi zainteresovani građani, mogu još lakše da se informišu o ponudama i uslugama ovih kompanija, te da kupe neki od super uređaja.

Simbolično presjecanjem vrpce u prisustvu posjetilaca tržnog centra i predstavnika medija, ozvaničen je početak rada nove m:tel i Supernova poslovnice.

Milosav Parezanović, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, koja je nedavno dobila još jednu potvrdu za najbolju mobilnu mrežu u BiH, ovom prilikom je izjavio: „m:tel je već uveliko poznat po tome da svojim korisnicima nudi najbolje i najsavremenije usluge, a sada je tu i novi brend Supernova, koji čini spoj tri nekadašnja operatera, ali koji sada korisnicima pruža nešto potpuno novo, brzo, moderno, atraktivno i napredno. Bitno nam je da svi naši korisnici uvek imaju vrhunsko iskustvo korišćenja svih naših usluga, te sam uveren da će im i ovaj prostor u srcu Gradiške, gde smo pod istim krovom, pomoći da odaberu uslugu po svojoj meri, ali isto tako da dobiju podršku naših vrednih kolega koje su im uvek na raspolaganju“.

Prisutnima se u ime Supernove obratio direktor Dario Tučić, koji je naglasio da je: „Novo prodajno mjesto u Gradišci još jedan od pokazatelja da su Supernova i m:tel odlučni u namjeri da svojim zaposlenima i svojim korisnicima, uz moderne usluge i servise, omoguće i ugodna mjesta za rad i komunikaciju”.

Radno vrijeme novootvorene poslovnice u Centrum parku  u Gradišci je radnim danima i subotom od 09 do 21 čas, a nedjeljom od 9 do 17 časova.

Za posjetioce na dan svečanog otvaranja pripremljeni su brojni pokloni iznenađenja, kao i posebne ponude dobrodošlice.

Ovo je druga zajednička poslovnica m:tel-a i Supernove, a mreža lokacija svih poslovnica dostupna je na web sajtovima kompanija www.mtel.ba i www.supernovabih.ba.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
440FollowersFollow