Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pet novozaraženih u Gradišci, jedna osoba preminula

Оd pоsljеdnjеg izvјеštаја о еpidеmiоlоškој situаciјi u Rеpublici Srpskој, u pоsljеdnja 24 čаsа, izvršеnо је tеstirаnjе 706 laboratorijskih uzoraka, а nоvi virus kоrоnа (SARS-CoV-2) pоtvrđеn је kоd 149 osoba.

Radi se o 68 muških osoba i 81 ženskoj osobi, od kojih je 19 mlađe, 77 srednje i 53 osobe starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 21 osoba je iz Bijeljine, 11 iz Banjaluke, 10 iz Doboja, po devet iz Modriče i Teslića, osam iz Nevesinja, po sedam iz Bileće, Zvornika i Ugljevika, šest iz Kneževa, po pet iz Gradiške, Gacka i Trebinja, po četiri iz Prnjavora i Šamca, po tri iz Dervente, Laktaša, Lopara, Mrkonjić Grada, Petrova i Čelinca, po dvije iz Pala i Prijedora i po jedna iz Berkovića, Bratunca, Istočnog Starog Grada, Ljubinja, Osmaka, Ribnika, Rudog, Foče i Čajniča.

17 smrtnih slučajeva

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 17 smrtnih slučajeva kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona. Radi se o osobama starije životne dobi od kojih je šest osoba iz Banjaluke, po dvije iz Bijeljine, Doboja i Teslića i po jedna iz Gradiške, Zvornika, Broda, Kotor Varoši i Trebinja.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
456FollowersFollow