Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pijan napao i povrijedio dva lica u Srpcu, pa uhapšen

Srbačka policija uhapsila je lice N.J. iz Srpca, koje se sumnjiči da je počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“.

“Policijskoj stanici Srbac, 10.12.2023. godine oko 02.19 časova, od strane dežurne medicinske sestre Službe hitne medicinske pomoći Srbac prijavljeno je da su se u Dom zdravlja Srbac javila lica S.V. i D.V. oba iz Srpca, zbog zadobijenih povreda”, naveli su iz policije.

N.J. se sumnjiči da je fizički napao dva lica u ugostiteljskom objektu u Srpcu, a izvršenim alkotestiranjem kod istog utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 3,05 g/kg.

“Oštećenim su konstatovane tjelesne povrede, a o svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac OJT Banjaluka, koji je naložio da se lica ispitaju na navedene okolnosti, te da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica N.J.”, saopšteno je iz policije.

Takođe, policijski službenici Policijske stanice Srbac utvrdili su da je vlasnik ugostiteljskog objekta u kojem se navedeni događaj desio, narušio javni red i mir po članu 18. (propuštanje prijavljivanja narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu) i članu 25. (posluživanje alkohola).

Gradiskalive.com
7,300FansLike
457FollowersFollow