Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pijan vrijeđao policajce u Gradišci pa uhapšen

Lice Z.G. iz Gradiške, lišeno je slobode sinoć oko 20 časova, u ulici Obala Vojvode Stepe, grad Gradiška. Nad licem Z.G. je izvršena kontrola od strane policijskih službenika, kojom prilikom je isti vrijeđao policajce, te na taj način ih ometao u vršenju službene radnje.

“Lice Z.G. lišeno je sobode, a izvršenim alkotestiranjem kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu”, navodi se u saopštenju policije.

Po kompletiranju predmeta protiv lica Z.G. zbog počinjenog prekršaja u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru biće podnesen zahtjev za pokretanje prekšajnog postupka nadležnom sudu.

Neovlašćeno prikupljanje dobrovoljnih priloga

“Policijski službenici Policijske stanice Gradiška su u ulici Prve Protivoklopne Artiljerijske Brigade, grad Gradiška, 01.04.2021. godine oko 11,00 časova, zatekla lica S.Z. i S.Đ. obojica iz Banjaluke da prikupljaju dobrovoljne priloge, a da prethodno nisu podnijeli prijavu za prikupljanje dobrovoljnih priloga mjesnoj nadležnoj organizacionoj jedinici MUP-a RS, a što su bili u obavezi po članu 5. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Protiv istih će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu po članu 10. (Neovlašćeno prikupljanje dobrovoljnih priloga) Zakona o javnom redu i miru”, saopštili su iz PU Gradiška.

Gradiskalive.com
7,400FansLike
458FollowersFollow