Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pojačane aktivnosti policije: Zatekli više lica u konzumiranju opojnih droga

Na području Policijske uprave Gradiška, tokom proteklog vikenda, realizovane su pojačane aktivnosti policijskih službenika u cilju sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja.

Tokom pojačanih aktivnosti, 12.03.2022. godine, policijski službenici došli su do operativnih saznanja da u kući stanovanja D.N. u Rovinama više lica konzumira opojnu drogu.

“Postupajući po navedenom, u kući stanovanja zatečeni su D.N, S.H. i M.V. svi iz Gradiške, kojom prilikom je utvrđeno da su lica D.N. i S.H. počinili krivično djelo “Omogućavanje uživanja opojnih droga”, te su i lišeni slobode, dok je lice M.V. počinilo prekršaj po članu 17. Zakona o javnom redu i miru (konzumiranje opojne droge)”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci izvršen je pretres kuće i pratećih objekata na dvije lokacije koje koriste lica D.N. i S.H. kojom prilikom su pronađeni određeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelom, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je naložio da se protiv lica D.N. i S.H. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Takođe, tokom pojačanih aktivnosti evidentirana su još dva prekršaja po članu 17. Zakona o javnom redu i miru (konzumiranje opojne droge) kojom prilikom su licima I.C. i A.H. obojici iz Gradiške uručeni prekršajni nalozi.

Gradiskalive.com
7,400FansLike
458FollowersFollow