Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Policija oduzela automobile od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja

Policija u Gradišci 24.06.2023. godine oduzela je automobil “Alfa Romeo” u Grbavcima, a istog dana u Novoj Topoli oduzet je i “Audi 80”.

Grbavci

“Na lokalnom putu u mjestu Grbavci, 24.06.2023. godine oko 2.30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali I.R. iz Gradiške sa putničkim automobilom marke „Alfa Romeo“ i A.M. iz Gradiške sa putničkim automobilom marke ”Golf”. Utvrđeno je da je na pomenutim vozilima nastupila materijalna šteta, da nema povrijeđenih lica, a da je lice I.R. višestruki povratnik u vršenju težih prekršaja iz oblasti ZoOBS-a. Na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni utvrđeno je da lice I.R. ima dug u iznosu od 2000 KM”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Gradiška.

Nova Topola

Takođe, policijski službenici Policijske stanice Nova Topola, 24.06.2023. godine, od lica J.B. iz Gradiške, koji je višestruki  povratnik u činjenju prekršaja, privremeno su oduzeli putnički automobil marke „Audi 80“.

“Na lokalnom putu u mjestu Trošelji 24.06.2023. godine oko 9.30 časova, policijski službenici su zatekli parkiran putnički automobil marke „Audi 80“ na kome su se nalazile nepripadajuće registarske oznake. Daljim provjerama utvrđeno je da je navedenim neregistrovanim vozilom prije sticanja prava na upravljanje upravljalo lice J.B. iz Gradiške, a na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od 9.350.00 KM”, saopšteno je iz policije.

Protiv lica I.R. i J.B. biće podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
457FollowersFollow