Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Policija oduzela dva automobila

Policijski službenici Policijske stanice Gradiška sinoć su u Brestovčini pokušali zaustaviti putnički automobil marke “Opel vektra” koji nije stao na znak stop policijskog službenika, te je isti ubrzo zaustavljen i kontrolisan, kojom prilikom je utvrđeno da je vozilom upravljao O.P. iz Gradiške.

Daljom kontrolom, utvrđeno je da je lice upravljalo neregistrovanim vozilom na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske oznake, a pod uticajem alkohola u organizmu, te kod sebe nije imalo vozačku dozvolu. Na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni, utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od 2.100,80 KM.

Srbac

Policija je i u Srpcu oduzela putnički automobil. U subotu (04.12.2021.) oko 19.10 časova, na lokalnom putu Razboj – Laktaši, u mjestu Kukulje, opština Srbac, policija je zaustavila i kontrolisala putnički automobil marke “Renault Clio” kojim je upravljao I.B. iz Gradiške.

Izvršenom kontrolom, utvrđeno je da je lice upravljalo neregistrovanim vozilom pod uticajem alkohola u organizmu, te da kod sebe nije imalo vozačku dozvolu. Na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni, utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od 1.425 KM.

Policijski službenici su privremeno oduzeli putničke automobile, a protiv lica O.P. i I.B. će biti podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
457FollowersFollow