Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Policija prekinula privatnu žurku u Gradišci, zatekli 15 lica

Policijska uprava Gradiška kontinuirano sprovodi pojačane aktivnosti na kontroli poštovanja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije koje se odnose na sprečavanje širenja virusa među stanovništvom, te su tom prilikom evidentirali jedno krivično djelo “Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije”.

“Naime, 12.05.2021. godine, oko 23,45 časova, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, su u ugostiteljskom objektu na području grada Gradiška, zatekli 15 lica, gdje je bila organizovana privatna proslava suprotno mjerama iz zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije. Lice D.M. iz Gradiške je lišeno slobode, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo”, navodi se u saopštenju policije.

PU Gradiška poziva građane da nadležnim službama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi.

“U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vanredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Gradiška će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti”, zaključuje se u saopštenju PU Gradiška.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
438FollowersFollow