Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Policija u Obradovcu oduzela marihuanu: “Pao” čim je izašao iz kuće

Policija u Gradišci pronašla je 42 grama marihuane kod lica A.G. iz Kozarske Dubice, za koju se sumnja da je kupio od D.G. iz Gradiške.

Policijska patrola juče oko 15 časova u Obradovcu vidjela je Dubičanina kako izlazi iz dvorišta osobe koja je od ranije poznata policiji, te su ga legitimisali i došli do saznanja da je u kući sa D.G. konzumirao drogu.

Daljim radom, kod lica A.G. pronađeno je oko 42 grama suve biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, a koju je dobrovoljno predao policijskim službenicima.

“Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, u ulici Atifa Topića, grad Gradiška, izvršen je pretres kuće i pratećih objekata koje koristi lice D.G., kojom prilikom je pronađeno i oduzeto oko četiri grama suve biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Gradiška.

“O navedenom događaju upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv D.G. podnese izvještaj za počinjena krivična djela, dok će lice A.G. biti prekršajno sankcionisano po članu 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga”, zaključeno je u saopštenju.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
441FollowersFollow