Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Policija uručila tri prekršajna naloga zbog opojnih droga

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška juče je evidentirano šest krivičnih djela i jedno narušavanje javnog reda i mira.

“Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, 13.06.2022. godine operativnim radom na terenu došli su do saznanja da su lica Z.C. i D.T. iz Banjaluke, 13.06.2022. godine oko 23,00 časa, na parking prostoru trgovačkog centra u Gradišci, narušila javni red i mir po članu 17. Zakona o javnom redu i miru (konzumiranje opojne droge), te su im izdati prekršajni nalozi”, saopštili su iz Policijske uprave Gradiška.

Dobrovoljno predao marihuanu

Policija je juče oko 20,30 časova u Dubravama izvršila kontrolu nad licem D.G. iz Gradiške, kojom prilikom je isti policijskim službenicima dobrovoljno predao određenu količinu suve biljne materije zelene boje, a koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “marihuanu” upakovanu u PVC vrećicu.

“Zbog počinjenog prekršaja po članu 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga licu D.G. je izdat prekršajni nalog”, zaključeno je u saopštenju.

Gradiskalive.com
6,700FansLike