Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Prilično jezivo: Žena otkrila tajni stan iza svog ogledala u kupatilu! (Video)

Zamislite da se iza vašeg kupatila nalazi drugi tajni stan za koji niste znali da postoji. Zvuči prilično jezivo, kao uvod u napeti film strave i užasa, ali ovo se zaista dogodilo Njujorčanki Samanti Hartso.

Stalno se čudila kako je u njenom kupatilu tako hladno, premda zapravo nema prozora. Često bi čak i osjetila hladan povjetarac, kako navodi u videu na TikToku. U jednom trenutku učinilo joj se da hladan vazdug dolazi iz ogledala.

Skinula je ogledalo i šokirala se onim što je otkrila. Tamo je pronašla veliku rupu, koja očito vodi do drugog stana.

Međutim, nije se usudila da uđe sama, pa je tražila od dvojice prijatelja da dođu kod nje. Sve su snimili. Samanta je potom podijelila pojedinačne isječke na TikTok-u.

Tajanstveni pronalazak stana postaje hit na TikToku

Video prikazuje kako Samanta skida ogledalo, a zatim se popne kroz rupu u drugi stan. Opremljena maskom, svjetiljkom na čelu i čekićem, kreće u obilazak otkrića. Iza zida kupatila otkriva potpuno novi stan s nekoliko soba. I očito je stan čak dvoetažni.

Međutim, niko ne živi u njemu. Samanta je pronašla tek nekoliko kesa za smeće. U tajnom potkrovlju nije otkrila ni namještaj, a ni ljude. Potom se vratila u svoja četiri zida. Svakako će nazvati svog stanodavca i zacementirati ogledalo na zidu, izjavila je na kraju videa.

Izvor: miss7.24sata.hr
7,300FansLike
456FollowersFollow